Patientenverhalen

Dhr. S, te Enschede, 49 jr

Ongelofelijk wat hier gebeurd is. Na ruim tien jaar rugpijn en pijn in mijn been ben ik pijnvrij. En dat in drie behandelingen. Na de eerste behandeling was de pijn in mijn been al weg. Ik kan nu mijn bedrijf weer zelf runnen! Ook mijn nekklachten zijn verwenen.

 

Mw. van B, te Emmeloord, 24 jr

Vanaf mijn kleutertijd heb ik hoofdpijn en een gemene plek tussen mijn schouderbladen. Als kind ben ik geschept door een bromfiets.

Natuurlijk van alles gedaan om er af te komen. Na één behandeling ben ik klachtenvrij. Mijn energie is ook verdubbeld. Heerlijk!

 

Mw. T, te Alicante, 28 jr

Vier jaar geleden ben ik als voetganger aangereden door een auto. Vanaf dat moment functioneerde ik niet meer. Heel veel rare klachten die ik nooit had. Mijn werk kon ik niet meer doen. Allerlei behandelingen gehad. Vaak gekraakt, niets hielp echt. Maar ik ben er weer! Na drie behandelingen was ik er weer bovenop. En nu na twee jaar is dat nog zo.

 

Dhr. H, te Almere, 58 jr

Dertig jaar geleden kreeg ik rugklachten. Niet zo vreemd als landbouwer.

Vaak kon ik niet slapen van de pijn. Nu ben ik er al een jaar vanaf. En dat in vier behandelingen. Mijn diarree is ook verdwenen. Ik ben een gelukkig man!

 

Mw. G, te Apeldoorn, over zoon van 8 jaar

Hij doet weer mee op school. Geen buikpijn meer. Zijn vrolijke karakter is weer terug. Zo kennen wij hem weer.

 

Dhr. L, te Zwolle, 72 jr

Twintig jaar tob ik al met mijn rug. De laatste jaren namen de klachten toe. Niets hielp. Na uw tweede behandeling liep ik al veel beter en kon ik weer normaal uit bed komen. Nu ben ik pijnvrij, alleen nog wat stijvig in de rug. Mijn volkstuin heb ik weer terug genomen.

 

Mw. H, te Amsterdam, 30 jr

Acht jaar geleden werd ik van achteren aangereden. Direct veel klachten, waardoor ik niet meer kon werken in de horeca. Niemand vond iets. Veel manipulaties ondergaan. Na vijf behandelingen bij u werk ik weer. Ik kan zelfs weer skiën.

 

Mw. G, te Groningen, 33jr

Stevige whiplash opgelopen bij een auto-ongeval 3 jaar geleden. Speciale re-integratie training gevolgd. Hielp me wel de klachten te accepteren. Klachten bleven echter. Nu na drie behandelingen klachtenvrij. Ik solliciteer al weer!

 

Mw. B, Den Haag, 63 jr

Na mijn hernia operatie zes jaar geleden was de ergste pijn wel weg. Toch sliep ik vaak niet van de pijn in mijn rug. Lopen ging moeizaam door de pijn in mijn linker been. Met drie behandelingen voel ik mij herboren. Ik slaap weer en ik loop zonder problemen.

 

Dhr. S, te Utrecht, 42 jr

Ik kwam voor nekklachten. Die zijn weg. Maar het meest blij ben ik dat mijn maagpijn verdwenen is, nooit op gerekend. Het is een wonder!

 

Mw. P, te Lelystad, over haar baby

Wij hebben een ander kind gekregen. We zijn zo blij. De wegrakingen en het spugen waren twee dagen na de behandeling al verdwenen. Hij lacht nu naar ons.